Izdelki

product2UTEŽI – TRICERA

Uteži lahko uporabljate s priključitvijo na tritočkovni sistem ali na sprednjo hidravliko prve druge ali tretje kategorije. Uteži izdelujemo prazne, na vašo željo pa jih lahko dobite tudi že napolnjene z betonom.

…Več

 


zlicaŽLICE – CERATO

Naše žlice odlikuje odličen dizajn in dolga življenjska doba. Na mestih kjer je obraba pri delu največja so še dodatno okrepljene. Uporabljate jih lahko za manipulacijo različnih razsutih materialov.

…Več

 


traverzaRAVNALNIK ZEMLJE – HERERA

Namenjen ravnanju zemlje. Težka in hkrati kompaktna izvedba. Sprednji del traverze je izveden tako, da se zemlja ne kopiči ampak se enakomerno porazdeli in tudi poravna.

…Več

 


odjemalecODJEMALEC SILAŽE – RAPTOR

Odjemalec silaže je prilagojen za odjem različnih krmnih pripravkov. Vsi uporabljeni materiali imajo dolgo življenjsko dobo, kar omogoča dolgoročno dnevno uporabo.

…Več

 


vilicePALETNE VILICE – IGUANO

Proizvod je v obliki klasičnih paletnih vilic, ki jih odlikuje kompaktna izvedba.

…Več

 


gnojVILE – ARCHOS

Vsestranska uporaba in možnost posebne prilagoditve glede na vaše specifične zahteve. Atraktiven in preverjen dizajn vilic z dodatnimi ojačitvami vam olajšajo delo in nudijo udobno manipuliranje s tovorom. Izbirate lahko med različnimi dolžinami in širinami rogljev.

…Več

 


crocoKONICE S PRIJEMALOM – CROCO

CROCO je izredno vsestranska naprava.

…Več

 


platoPLATO – TYRANO

Robustni plato za transport najrazličnejših tovorov. Možne so različne izvedbe od fiksne izvedbe pa do tiste s hidravliko. Možna je tudi izdelava platoja s povišanimi stranicami.

…Več

 


spikeKONICE ZA BALE – BRONTO

Odlično razmerje med ceno , izgledom in uporabnostjo.

…Več

 


multiŽLICA S PRIJEMALOM – REX

Vsestransko uporabna žlica, konice se lahko prilagodijo vašim potrebam.

…Več